Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Végh Családi Pince-Balatonfüred
Cím: 8230 Balatonfüred, Bajcsy-Zsilinszky u. 68Email: vegh.szallas@gmail.com
Web: www.veghcsaladipince.huTelefon: +36 30 9007451, 30 913-7370

Bevezető

A családi pincészet, 1999-ben alakul saját új építésű objektummal. A pince, a gyönyörű balatoni panorámás kilátással és megannyi páratlan élménnyel gazdagítva, képviseli, és mutatja be a Balatonfüred-Csopaki borvidék neves, és minőségi borait. A pince tagja és minősített állomáshelye a Balatonfüred és Környéke Borút Egyesületnek.


Végh Endre, az édesapa, 1972 óta foglalkozik borral, szőlőtermesztéssel. A borvidéken működő 2001 ben alakult Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület elnökeként, mind a régióban, mind pedig országos szinten, a Magyarországi Borútak Szövetsége alelnökeként, képviseli, és szorgalmazza a borászat egyre nagyobb jelentőségét, illetőleg jogosultságát a turizmusba.

Szálláshely
A Balatontól cca. 300m-re található 1 ha területű őspark alkalmas, családi nyaralások, osztálykirándulások, nyári táborok, erdei táborok, baráti társaságok, kis létszámú céges rendezvények lebonyolítására. A területen 25 önálló faház működik, játszótérrel, teniszpályával, saját zárt parkolóval.

Faházak felszereltsége
A ~30 m2 es faházak önálló vizesblokkal, hűtővel, szekrénnyel, és televízióval felszereltek. Amennyiben félpanziós étkeztetést igénybe kívánja venni, úgy a területen működtetett konyha, és étterem áll rendelkezésre


Keresőszavak

szállás, szálláshely, pince, borozó, balaton szállás, balaton borozó, balaton boros pince, balaton, balatonfüred szállás, balatondfüred pincészet, balatonfüred vendéglátás


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink